سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

نخستین تصاویر از برخورد کاوشگر ناسا با یک سیارک

آژانس فضایی ایتالیا نخستین تصاویر از برخورد کاوشگر دارت ناسا با یک سیارک را به وسیله ماهواره خود (LICIAcube)خود منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر کاوشگر "دارت" ناسا در نخستین آزمایش دفاعی زمین با یک سیارک (سیارک دیمورفوس) برخورد کرد. هدف از این آزمایش ناسا این است که متوجه شویم که در صورت تهدید انسان‌ها به سرنوشت دایناسورها، می‌توان سنگ‌های فضایی را منحرف کرد یا خیر؟!

اکثر دانشمندان از این تصور که فضاپیمای آنها در هم شکسته شود، ناراحت خواهند شد اما برای تیم کاوشگر دارت ناسا، هر چیزی به جز نابودی کامل به عنوان یک شکست تلقی خواهد شد!

این فضاپیمای 330 میلیون دلاری (300 میلیون پوندی) به یک سیارک در حدود 11 میلیون کیلومتری بالای اقیانوس هند برخورد کرده است. این برخورد با سرعتی نزدیک به هفت کیلومتر در ثانیه رخ داده و کاوشگر نیم تنی را محو کرده است!

آژانس فضایی ایتالیا نخستین تصاویر از برخورد کاوشگر دارت ناسا با یک سیارک را به وسیله ماهواره LICIAcube این آژانس فضایی منتشر کرده است.

سیارک دیمورفوس و مسیر حرکت آن خطری برای کره زمین محسوب نمی‌شود اما هدف ناسا از این مأموریت، ایجاد آمادگی برای مواقعی است که سیارک‌های بزرگ و خطرناک، در مسیر برخورد با زمین قرار می‌گیرند./تسنیم

اخبار هوا و فضا , ناسا ,

اخبار هوا و فضا , ناسا ,

اخبار هوا و فضا , ناسا ,

ارسال نظر